Tips & onderhoud sieraden

Materiaal sieraden Oh-Leuk

De sieraden van Oh-Leuk zijn gemaakt van twee soorten materialen “stainless steel” en “gold plated”. Daarnaast zijn alle sieraden nikkelvrij. Goed nieuws voor vrouwen met een nikkelallergie. Nikkelvrije sieraden zijn zeer vriendelijk voor de huid en licht om te dragen.

 • Stainless steel
  Onze stainless steel sieraden zijn gemaakt van supersterk edelstaal. Dit is sterker dan zilver en goud. De sieraden verkleuren niet en kunnen ook niet afgeven op je huid!
   
 • Gold plated
  Onze gold plated sieraden zijn gemaakt van metaal en vervolgens verguld met een laagje 14 karaat goud of verzilverd met een laagje zilver. De sieraden van Oh-Leuk zijn daarom van goede kwaliteit en blijven langer mooi.


Materiaal sieraden Eline Rosina 
De sieraden van Eline Rosina zijn gemaakt van sterling zilver en zijn hierdoor van hoge kwaliteit. 

 • Sterling zilver 
  De sterling zilveren sieraden zijn gemaakt van zilver en verkleuren hierdoor niet. 
   
 • Gold plated
  De gold plated oorbellen hebben een basis van sterling zilver en zijn hierdoor van hoge kwaliteit. De zilveren basis wordt door een goudbad gehaald, waardoor er een mooi laagje echt goud overheen komt. Daarnaast hebben de sieraden nog een extra beschermlaagje, zodat de sieraden mooi blijven. 


Tips & onderhoud
De sieraden van Oh-Leuk zijn van goede kwaliteit en blijven lang mooi, maar toch geven we je een aantal tips die je kunt gebruiken om ze zo mooi mogelijk te houden!

1. Water kun je het beste vermijden. De kleur van jouw gold plated sieraden kan hierdoor vervagen of lichter worden. Wij adviseren je daarom ook om je sieraden af te doen als je gaat slapen, zwemmen, douchen, sporten of een luchtje op gaat doen. Op die manier houd je de sieraden zo mooi mogelijk.

2. Daarnaast is het verstandig om gold plated oorbellen op te bergen in een sieradendoosje of sieradenzakje wanneer je ze niet draagt. Op deze manier bescherm je jouw sieraden tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Hiervoor kun je bijvoorbeeld het sieradendoosje van Eline Rosina gebruiken of het sieradenzakje van Oh-Leuk.

3. Mocht je oor lichtelijk geirriteerd of ontstoken raken, doe dan je oorbellen uit. Door een irritatie kan de zuurgraad van je huid veranderen, waardoor de oorbel kan gaan oxideren en zwart kan uitslaan. Voorkom dit door je oorgaatjes goed te verzorgen, waardoor je langer plezier houdt van jouw gold plated oorbellen!

Wij wensen je veel plezier met het dragen van onze sieraden! 

 

© 2017 - 2024 Oh-Leuk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel