Over ons Leuk dat je bij ons op de website komt kijken. Wij zijn Roma en Eloy en zijn de trotse eigenaars van Oh-Leuk.nl
Oh-Leuk is een webshop op het gebied van woonaccessoires en sieraden en is ontstaan door onze liefde voor woonaccessoires en sieraden. Wij worden blij van mooie spullen voor in huis en voor jezelf.

De passie voor sieraden is begonnen toen ik werkzaam was in een sieradenwinkel gelegen in het hartje van Alkmaar. Onze liefde voor woonaccessoires is ontstaan toen wij gingen samenwonen. Bij het inrichten van ons huis raakte wij meteen enthousiast en konden we niet meer stoppen met het kopen van mooie spullen voor in ons huis. Wij verkopen verschillende stijlen die samen een goede mix vormen in het interieur.

Oh-Leuk is voor ons een droom die uitkomt. Het hebben van een webshop is voor ons de ideale mogelijkheid om bezig te zijn met onze passie en liefde. Daarnaast staan wij regelmatig op leuke markten, zodat jullie Oh-Leuk ook persoonlijk kunnen ontmoeten. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste en unieke producten die bij ons passen. Onze producten worden met liefde ingepakt en bezorgd als een cadeautje.

Ben je opzoek naar iets speciaals? Of mis je wat op onze webshop? Neem dan contact met ons op via info@oh-leuk.nl, Facebook of Instagram voor jouw wensen of vragen. Ook kun je een bericht achter laten via ons contactformulier.

With love,
Oh-Leuk

 

Wij wensen jullie veel shop plezier! 

 

© 2017 - 2024 Oh-Leuk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel